Find svar på alt om privatleasing

Find svar på dine spørgsmål til Audi Privatleasing blandt vores ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din foretrukne Audi forhandler her.

{{item.item1}}

Er leasing billigere?

Mange spørger, om leasing af bil er billigere end almindeligt bilkøb. Men det svinger fra bilmodel til bilmodel, og kan reelt være svært at afgøre. Derfor er den vigtigste fordel ved privatleasing, at du kender dine biludgifter meget præcist. Leasingudbyderen klarer langt størstedelen af alle serviceudgifter og reparationer og din forsikring træder til, hvis uheldet er ude.

I visse tilfælde (særligt ved dyrere biler) kan leasingvarianterne flex-leasing, split-leasning og re-leasing gøre leasing af bilen meget fordelagtig i forhold til et almindeligt bilkøb. Samtidig kan leasing af brugt bil være et attraktivt alternativ, hvis prisen skal ned.

Beregn priser

Privatleasing eller billån?

Leasing af bil kræver som hovedregel, at du skal kreditvurderes ligesom ved traditionel bilfinansiering. Ofte kan du dog gå en bilklasse op i forhold til et traditionelt billån, blandt andet fordi din leasingudbyderen påtager sig størstedelen af risikoen ved at eje bilen på dine vegne. Tænk også på, at et billån binder en stor del af din økonomi i mange år.

Gennemsnitligt ejer danskerne en købt bil i ca. 4 år, mens deres finansiering som regel strækker sig over 6 til 8 år. På den måde giver privatleasing i praksis frihed til at skifte bil oftere.

Beregn priser