Audi Q4 e-tron

Pre-booking

Vil du sikre dig Audi Q4 e-tron som en af de første, har du nu mulighed for at pre-booke den 100% elektriske model fra Audi, som forventes lanceret i Danmark i første halvår af 2021.

- Kom først i køen med pre-booking
- Eksklusiv adgang - kun mod depositum
- Fremtidens SUV - 100% elektrisk

Log ind

Har du oprettet en pre-booking, kan du logge ind på din personlige side, hvorfra du kan se og håndtere din booking.

Skriv den mailadresse du benyttede ved booking, så sender vi et engangslink til din personlige side.

Login oplysninger

Opret din pre-booking

Opret din pre-booking i dag for at sikre dig mulighed for at få Audi Q4 e-tron som en af de første. Når du pre-booker får du mulighed for at bestille modellen som en af de første.

Når du pre-booker Audi Q4 e-tron, betaler du 10.000 kr. i depositum. Du kan til enhver tid annullere din pre-booking og pengene returneres til din konto, hvad enten du annullerer eller indgår en handel.

Audi Q4 e-tron introduceres i en serieproduktionsklar version i første halvår 2021 og vil være baseret på konceptbilen Audi Q4 e-tron concept, som er afbilledet her på siden. Audi Q4 e-tron Sportback vil kunne bestilles på et senere tidspunkt.

Har du problemer med at gennemføre din booking, kan du kontakte os via chatten her på siden eller skrive/ringe på esupport@audi.dk eller 70701222.

Kontaktoplysninger
Adresseoplysninger
Vælg forhandler

*Ved tilmelding giver jeg samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi-forhandlere (8) og autoriserede Audi-servicepartnere (27) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer. Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Audi forhandlere og Audi servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil. Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.