Kontakt Audi kundeservice

Kontakt Audi kundeservice via nedenstående formular. Når vi modtager din henvendelse, vurderer vi om henvendelsen skal behandles af vores kundeservice eller en af vores autoriserede forhandler eller servicepartnere. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af den part som behandler din henvendelse.

Husk at udfylde alle felter markeret med *, og sørg for at få så mange væsentlige detaljer med i beskrivelsen som muligt, da dette vil lette besvarelsen af din henvendelse. Du kan ikke uploade en fil på mere end 10 MB og filen skal være af typen: TXT, DOCX, DOC, XLS, XLSX, JPG, JPEG, GIF, PNG, ZIP, RTF, PDF

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Med venlig hilsen

Audi Kundeservice
Semler Gruppen/Skandinavisk Motor Co.
Park Alle 355, 2605 Brøndby, Danmark
Telefon: +45 43 28 82 00

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi-forhandlere (8) og autoriserede Audi-servicepartnere (26) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram.  Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Audi-forhandlere og Audi-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.