Eksteriørbeskyttelse

Stænklapper, for

De robuste stænklapper i kraftigt kunststof reducerer risikoen for lakskader og modvirker snavs i området ved panelerne. Fås også til biler m. S line eksteriør.

4KE075111

kr. 1.299

Vejl. pris inkl. montering  

Kontakt din forhandler for køb

Stænklapper, bag

De robuste stænklapper i kraftigt kunststof reducerer risikoen for lakskader og modvirker snavs i området ved hækskørtet. Fås også til biler m. S line eksteriør.

4KE075101

kr. 1.299

Vejl. pris inkl. montering  

Kontakt din forhandler for køb

Beskyttelsesfolie til læssekant

Beskyttelsen af ridsefast, transparent folie har perfekt pasform og forbedrer beskyttelsen af stødfangeren mod ridser ved af- og pålæsning.

4KE061197

kr. 849

Vejl. pris inkl. montering  

Kontakt din forhandler for køb

Beskyttelsesmåtte til læssekant

En praktisk måde at beskytte bilens stødfanger og bagagerumspanel mod skrammer ved af- og pålæsning. Måtten er udført i kraftigt materiale, og den fæstnes enkelt til fastgørelsesøjerne i bilens bagagerum. Når den ikke er i brug, kan måtten foldes sammen på en pladsbesparende måde eller opbevares i den medfølgende taske. Kun til biler med fastgørelsesøjer i bagagerummet.

8X0061190

kr. 499

 

Kan købes i Audi webshop

Carcover til indendørs anvendelse

Afdækningen har perfekt pasform og er udført i åndbart og antistatisk materiale i farven antracit med Audi logo. Inklusive kantbånd som elegant fremhæver bilens form. Afdækningen er kun til indendørs anvendelse og yder den bedst tænkelige beskyttelse mod støv og snavs.

4KE061205

kr. 2.399

 

Kontakt din forhandler for køb