Eksteriørbeskyttelse

Stænklapper, for

De robuste stænklapper i kraftigt kunststof reducerer risikoen for lakskader og modvirker snavs i området ved panelerne. Fås også til biler med S line eksteriørpakke.

8W5075111

kr. 999

Vejl. pris inkl. montering  

 

Stænklapper, bag

De robuste stænklapper i kraftigt kunststof reducerer risikoen for lakskader og modvirker snavs i området ved hækskørtet. Fås også til biler med S line eksteriørpakke.

8W5075101

kr. 999

Vejl. pris inkl. montering  

 

Beskyttelsesfolie til læssekant

Beskyttelsen af ridsefast, transparent folie har perfekt pasform og forbedrer beskyttelsen af stødfangeren mod ridser ved af- og pålæsning.

8W5061197

kr. 849

Vejl. pris inkl. montering  

 

Beskyttelsesmåtte til læssekant

En praktisk måde at beskytte bilens stødfanger og bagagerumspanel mod skrammer ved af- og pålæsning. Måtten er udført i kraftigt materiale, og den fæstnes enkelt til fastgørelsesøjerne i bilens bagagerum. Når den ikke er i brug, kan måtten foldes sammen på en pladsbesparende måde eller opbevares i den medfølgende taske. Kun til biler med fastgørelsesøjer i bagagerummet.

8X0061190

kr. 499

 

Kan købes i Audi webshop

Carcover til indendørs anvendelse

Afdækningen har perfekt pasform og er udført i åndbart og antistatisk materiale i farven antracit med Audi logo. Inklusive kantbånd som elegant fremhæver bilens form. Afdækningen er kun til indendørs anvendelse og yder den bedst tænkelige beskyttelse mod støv og snavs.

8W5061205

kr. 2.199