Book prøvetur - Prøvekør din drømmebil fra Audi

Har du lyst til at prøvekøre en Audi, kan du ganske uforpligtende udfylde nedenstående formular, så ringer vi dig op for at aftale nærmere og bekræfte aftalen endeligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 70 10 25.

Når du booker en prøvetur behandler vi dine personoplysninger. Disse behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi-forhandlere (8) og autoriserede Audi-servicepartnere (26) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram.  Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Audi-forhandlere og Audi-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.