Book prøvetur - Prøvekør din drømmebil fra Audi

Udfyld nedenstående formular hvis du er interesseret i at prøvekøre en Audi. Det er ganske uforpligtende, til gengæld undgår du ventetid og du er sikker på, at vi har bilen hjemme og at bilen er klar, når du kommer.

Når vi har modtaget din forespørgsel, ringer vi til dig for nærmere aftale og prøveturen er således først endelig booket, når du er blevet kontaktet af forhandleren. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 70 10 25.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.