Book prøvetur - Prøvekør din drømmebil fra Audi

Har du lyst til at prøvekøre en Audi, kan du ganske uforpligtende udfylde nedenstående formular, så ringer vi dig op for at aftale nærmere og bekræfte aftalen endeligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 70 10 25.

Når du booker en prøvetur behandler vi dine personoplysninger. Disse behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.

* Du giver samtykke til, at autoriserede Audi-forhandlere (8), Audi-servicepartnere (27) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Audi Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler.

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Audi-forhandlere (8) og autoriserede Audi-servicepartnere (27) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.