Komfortudstyr

Solskærme, sæt med 3 stk.

Solskærme, sæt med 3 stk.

Praktiske solskærme, som passer præcist til de bageste små sideruder samt bagruden. Solskærmene er lette at på- og afmontere. Bemærk at leveringen ikke omfatter solskærme til de bageste døre på A7 Sportback.

4K8064160

kr. 1.599

Find forhandler og køb

Køleboks

Køleboks

Termoelektrisk køle- og varmeboks i smart Audi design. Boksen rummer 20 liter og den kan køle max. 18 grader under omgivelsernes temperatur eller opvarme til max. 60 grader. Et separat termolåg medfølger, hvilket øger boksens volumen samt letter vægten når boksen tages med udenfor bilen. Er forsynet med en praktisk bæresele. Boksen tilsluttes 12V strømudtag i bilen. Vægt ca. 3 kg.

4M8065402

kr. 2.195

Webshop Find forhandler og køb

Audi espresso mobil

Audi espresso mobil

Ægte espressooplevelse når du er på farten. Tilslut strøm fra bilens 12V stikdåse, tilsæt lidt vand og placer en kaffekapsel i maskinens top: To minutter efter kan du trykke på espresso-knappen og brygge en lækker, frisk espresso med crema i en af de medfølgende kopper. Med display som viser status for brygningen. Kompatibel med alle kapsler fra Nespresso (medfølger ikke). Tryk: 19 bar. Audi espresso mobil leveres i en elegant taske med to brudfaste espresso-kopper, rengøringsklud og beholder til kaffekapsler. Af sikkerhedsmæssige årsager må Audi espresso mobil kun betjenes, når bilen holder stille!

4G0069641A

kr. 2.149

Webshop Find forhandler og køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Audi partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil .