Audi e-scooter

Audi e-scooter powered by Segway

Audi e-scooter powered by Segway

Audi e-scooter powered by Segway

Tilbagelæg den sidste strækning til din destination eller oplev din by på en ny måde på to hjul: Audi e-scooter powered by Segway kombinerer kvalitetshåndværk med Audis iøjnefaldende design. Med en rækkevidde på op til 65 km* og en tophastighed på 20 km/h giver det brugeren en dynamisk og behagelig køreoplevelse. Du kan se den aktuelle hastighed, tilstand, batteristatus og Bluetooth-tilslutning på farveinformationsdisplayet. Kompatibel med Segway-ninebot app, som kan hentes til din smartphone. Audi e-scooter kan foldes sammen, så den let kan transporteres fx i en bil eller på bussen, og den kan oplades ved en almindelig stikkontakt med det medfølgende strømkabel. Anbefales til kørere med en alder på 14+ år. Vi anbefaler, at du anvender passende beskyttelsesudstyr ved kørsel. Audi e-scooter er ikke velegnet som legetøj og skal udelukkende anvendes som transportmiddel på en ansvarlig og trafiksikker måde i henhold til myndighedernes bestemmelser. Audi e-scooter har en nyttelast på max. 100 kg. *Den faktiske rækkevidde kan variere afhængigt af kørestilen og den kørte rute samt af omgivelsestemperaturen, underlaget og kørerens vægt

89A050001A

kr. 7.999

Find forhandler og køb

Audi hjelm

Audi hjelm

Hjelm i smart Audi-design som hjælper med at beskytte førerens hoved mod knubs og skade hvis uheldet er ude når du bruger Audi e-scooter eller cykler. Hjelmen består af en slagfast, sprøjtestøbt ydre skal og en indre stødabsorberednde og isolerende skal. De aerodynamisk designede ventilationskanaler og åbninger i den indre skal muliggør effektiv ventilation mens stroppen let og trinløst kan tilpasses din hovedform. Komfortlåsen kan åbnes og lukkes med én hånd. Fås I to størrelser - størrelse M til en hovedomkreds på 55 - 58 cm samt størrelse L til en hovedomkreds på 58 - 61 cm.

4KE050320

kr. 1.049

Webshop Find forhandler og køb

Opbevaringstaske til e-scooter

Opbevaringstaske til e-scooter

Den robuste opbevaringstaske er velegnet til praktisk og ren transport af Audi e-scooter i fx. bilen, eller ved opbevaring derhjemme. Bærestropperne sikrer en bekvem transport. Dimensioner (L / B / H): ca. 1.100 x 370 x 260/430 mm.

4KE071156

kr. 599

Find forhandler og køb

Audi tværtaske

Audi tværtaske

Perfekt til den urbane stil: Tasken er udstyret med en tværgående rem i stedet for de konventionelle 2 stropper, og den tilpasser sig skulderformen. Den sportslige taske kan fx bruges til opbevaring og transport af bærbar computer og personlige genstande. Forsynet med udvendig flaskeholder.

4KE071156A

kr. 399

Find forhandler og køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Audi partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil .