Børnesæder og børneverden

Audi babystol i-SIZE

Audi babystol i-SIZE

i-SIZE babystolen med integreret sædeindsats er velegnet til børn med en højde på ca. 40 - 80 cm (anbefales fra fødslen til ca. 15 måneder). Den integrerede sele og justerbare nakkestøtte giver god beskyttelse. Babystolen er udstyret med et åndbart og vaskbart betræk lavet af polyester. En solskærm beskytter mod direkte sollys. Audi babystol i-SIZE skal altid installeres i bilen bagudrettet kørselsretningen og kan kun bruges med et standard 3-punkts sikkerhedssele på passagersædet eller bagsædet. Ekstraudstyret Audi baby-safe i-SIZE flex base anbefales anvendt til biler med i-SIZE forankringspunkter (se bilens instruktionsbog). Fås i farvekombination: sort / rød.

4M0019901

kr. 2.899

Find forhandler og køb

Audi autostol i-SIZE

Audi autostol i-SIZE

Autostol til børn med en højde på ca. 76 - 105 cm (anbefalet alder ca. 15 måneder - ca. 4 år). Den integrerede sele yder sammen med den justerbare nakkestøtte optimal beskyttelse af barnet. Audi autostol i-SIZE er udstyret med et åndbart og vaskbart polyesterbetræk. Autostolen har et fastgørelsessystem til brug for i-SIZE-standardbeslag, forudsat at disse er installeret i bilen (se bilens instruktionsbog). Fås i farvekombination: sort / rød.

4M0019903

kr. 5.595

Webshop Find forhandler og køb

Audi autostol Dualfix i-SIZE

Audi autostol Dualfix i-SIZE

Denne fleksible i-SIZE autostol, som anvendes til børn med en kropslængde op til 105 cm (ca. 4 år), er fremstillet specielt til Audi af Britax Römer. Autostolen er fastgjort sikkert til en integreret Isofix-base, og den kan drejes 360 grader for bagudvendt eller fremadrettet position (fra en kropslængde på 76 cm), samt for let adgang via bildøren. For spædbørn med en kropslængde op til 60 cm sørger den medfølgende sædeindsats med energiabsorberende skumpuder for optimal komfort og støtte af barnet. Autostolen er forsynet med aftageligt betræk som kan vaskes. Fås i farvekombination: sort / rød. Godkendt iht. ECE R129/00 I-SIZE.

4M0019902

kr. 7.295

Webshop Find forhandler og køb

Audi autostol Kidfix XP

Audi autostol Kidfix XP

Autostolen Kidfix XP, som anvendes til børn med en alder mellem ca. 3,5 – 12 år eller en vægt mellem 15 – 36 kg, er fremstillet specielt til Audi af Britax Römer. Autostolen kan nemt fastgøres via trepunktsselen og sikres til bilens Isofix-beslag. Hovedstøtten indstilles individuelt efter barnets størrelse, og den integrerede seleføring sikrer en altid korrekt placering af trepunktsselen i forhold til barnets størrelse. For børn med en vægt over 22 kg kan ryglænet adskilles fra sædebunden, så denne kan anvendes alene. Autostolen er forsynet med aftageligt betræk som er vaskbart. Fås i farvekombination: sort / rød. Godkendt iht. ECE R44/04.

4M0019904 EUR

kr. 3.849

Webshop Find forhandler og køb

Audi baby-safe i-SIZE flex base

Audi baby-safe i-SIZE flex base

Den skræddersyede monteringsbase til Audi babystol i-SIZE. Basen fastgøres til de forudinstallerede i-SIZE-standardbeslag, der er fast forbundet med bilens karosseri. Støttebenet kan justeres individuelt til den krævede højde.

4M0019907

kr. 2.299

Find forhandler og køb

Underlag til børnesæde

Underlag til børnesæde

Beskytter bilens sædebetræk mod snavs og trykmærker fra børnesædet.

4L0019819A

kr. 399

Webshop Find forhandler og køb

Ryglænsbeskyttelse

Ryglænsbeskyttelse

Ryglænsbeskyttelsen er designet til at beskytte mod snavs og skrammer bag på bilens forsæderyglæn, og den er forsynet med indbyggede opbevaringslommer. Ikke til biler med integrerede hovedstøtter.

4M0061609

kr. 299

Webshop Find forhandler og køb

Babyspejl

Babyspejl

Spejlet, som nemt monteres omkring hovedstøtten på bagsædet, gør det let at holde visuel kontakt med barnet i det bagudvendte baby- eller børnesæde. Ikke til biler med integrerede hovedstøtter.

8V0084418

kr. 249

Webshop Find forhandler og køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Audi partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil .