Hund i bilen

Hundesele, str. S

Hundesele, str. S

Sele i str. small, som passer til hunde i størrelse som fx Gravhund eller Malteser. Til den sikre transport af hunden i bilen. Selen er udstyret med en blød polstring, der virker trykaflastende, og den er forsynet med refleksstriber ved brystpartiet. Fremstillet af materialer, der tåler høj belastning, som eksempelvis slidstærk nylon og rustfrit stål.

8X0019409

kr. 699

Webshop Find forhandler og køb

Hundesele, str. M

Hundesele, str. M

Sele i str. medium, som passer til hunde i størrelse som fx Beagle eller Cockerspaniel. Til den sikre transport af hunden i bilen. Selen er udstyret med en blød polstring, der virker trykaflastende, og den er forsynet med refleksstriber ved brystpartiet. Fremstillet af materialer, der tåler høj belastning, som eksempelvis slidstærk nylon og rustfrit stål.

8X0019409A

kr. 999

Webshop Find forhandler og køb

Hundesele, str. L

Hundesele, str. L

Sele i str. large, som passer til hunde i størrelse som fx Golden retriever eller Schæferhund. Til den sikre transport af hunden i bilen. Selen er udstyret med en blød polstring, der virker trykaflastende, og den er forsynet med refleksstriber ved brystpartiet. Fremstillet af materialer, der tåler høj belastning, som eksempelvis slidstærk nylon og rustfrit stål.

8X0019409B

kr. 899

Webshop Find forhandler og køb

Hundesele, str. XL

Hundesele, str. XL

Sele i str. extra-large, som passer til hunde i størrelse som fx Newfoundlænder eller Grand danois. Til den sikre transport af hunden i bilen. Selen er udstyret med en blød polstring, der virker trykaflastende, og den er forsynet med refleksstriber ved brystpartiet. Fremstillet af materialer, der tåler høj belastning, som eksempelvis slidstærk nylon og rustfrit stål.

8X0019409C

kr. 899

Webshop Find forhandler og køb

Bagagerumsbeskyttelse til A4 Avant

Bagagerumsbeskyttelse til A4 Avant

Komplet beskyttelse af bagagerummets bund og sider. Ideel ved transport af hund eller genstande, som let snavser bagagerumsbeklædningen til. Beskyttelsesmåtten fastgøres ved hjælp af velcrobånd og fastgørelsessnører.

8W9061165

kr. 2.099

Find forhandler og køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Audi partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil .