Komfortudstyr

Parkeringsvarme/-ventilation

Parkeringsvarme/-ventilation

Den programmerbare parkeringsvarmer, som kan betjenes via MMI-systemet eller den medfølgende fjernbetjening, opvarmer kabinen og fjerner is fra ruderne, uden at motoren skal startes. Om sommeren kan ventilationsfunktionen tilføre frisk luft til kabinen, så temperaturen reduceres forud for køreturen. Med timer og programmering af ønsket afgangstidspunkt. Fås ikke til 1.8 TFSI og 2.0 TFSI med forhjulstræk samt ikke til A3 Cabriolet og A3 Sportback e-tron.

8V0054960B

kr. 18.599

Vejl. pris inkl. montering  

Kontakt din forhandler for køb

Solskærme, sæt med 2 stk. til A3 Sportback og Limousine

Solskærme, sæt med 2 stk. til A3 Sportback og Limousine

Praktiske solskærme, som passer præcist til bagdørenes ruder. Solskærmene er lette at på- og afmontere.

8V4064160A

kr. 1.099

 

Kontakt din forhandler for køb

Køleboks

Køleboks

Termoelektrisk køle- og varmeboks i smart Audi design. Boksen rummer 20 liter og den kan køle max. 18 grader under omgivelsernes temperatur eller opvarme til max. 60 grader. Et separat termolåg medfølger, hvilket øger boksens volumen samt letter vægten når boksen tages med udenfor bilen. Er forsynet med en praktisk bæresele. Boksen tilsluttes 12V strømudtag i bilen. Vægt ca. 3 kg.

4M8065402

kr. 2.195

 

Kan købes i Audi webshop

Audi espresso mobil

Audi espresso mobil

Ægte espressooplevelse når du er på farten. Tilslut strøm fra bilens 12V stikdåse, tilsæt lidt vand og placer en kaffekapsel i maskinens top: To minutter efter kan du trykke på espresso-knappen og brygge en lækker, frisk espresso med crema i en af de medfølgende kopper. Med display som viser status for brygningen. Kompatibel med alle kapsler fra Nespresso (medfølger ikke). Tryk: 19 bar. Audi espresso mobil leveres i en elegant taske med to brudfaste espresso-kopper, rengøringsklud og beholder til kaffekapsler. Af sikkerhedsmæssige årsager må Audi espresso mobil kun betjenes, når bilen holder stille!

4G0069641A

kr. 1.999

 

Kan købes i Audi webshop

Vindafviser til A3 Cabriolet

Vindafviser til A3 Cabriolet

Monteres nemt og hurtigt bag forsæderne, og modvirker effektivt træk i kabinen. Inklusive opbevaringstaske.

8V7862951D

kr. 6.822

 

Kontakt din forhandler for køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Audi partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil .