Køb en brugt Audi TT

Audi TT er en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design. Bilen fås både i en traditionel coupé-udgave med fire sæder og i en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder. Yderligere introduktion behøver bilen næppe, for Audi TT er en vaskeægte klassiker, der har været på markedet i over 15 år. Med over 15 års udvikling og forbedringer bag sig, er Audi TT bedre end nogensinde før.

Med Audi Approved :plus får du en brugt Audi TT uden skjulte fejl og mangler. Herunder kan du se de biler, vores autoriserede Audi Approved :plus-forhandlere har til salg netop nu.

Søg i biler

Søgeresultat

Audi TT 40 TFSi S-line Edition Coupé S tronic

  • 2023
  • 11.000 km
  • Audi Amager
519.900,- kr.

En køreoplevelse i særklasse

En kraftig motor med en potent motorlyd, en høj acceleration, et godt vejgreb, et stilrent design og en høj kørekomfort er opskriften på en køreoplevelse i særklasse, og det er de køreegenskaber, der gør Audi TT til en helt særlig bil. Den kraftfulde 2,0 TFSI-motor tager dig fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder, alt imens det permanente quattro-firehjulstræk som fås til udvalgte modeller, giver dig maksimal kontrol over bilen. 

I den nyeste udgave af Audi TT, er instrumentbrættet forsynet med Audi virtual cockpit, der erstatter de analoge instrumenter, og giver dig mulighed for at få vist eksakt de informationer du har brug for, mens du kører. Med få tryk på rattet kan du eksempelvis minimere speedometret og omdrejningstælleren og til gengæld få kort og ruteplan frem på skærmen. På trods af bilens strømlinede og slanke design er der plads til 305 liter i bagagerummet.

Vælg Audi Approved :plus, når du køber en brugt Audi TT

Alle brugte biler i Audi Approved :plus gennemgår et detaljeret og professionelt eftersyn hos et af vores autoriserede Audi-værksteder. Ved gennemsynet bliver bilens servicehistorik valideret, og eventuelle uoriginale dele på bilen bliver udskiftet med originale Audi-dele, så din brugte Audi TT lever op til de samme strenge krav, som der stilles til nye biler. Bilens computer-software bliver opdateret (dog ikke navigationsudstyret), og bilen får et visuelt gennemsyn – indvendigt såvel som udvendigt.

Når du har fundet din drømmebil herover, kan du booke en uforpligtende prøvetur hos forhandleren. Vi tilbyder alle Audi Approved :plus-kunder en attraktiv finansiering med fast eller variabel rente og en løbetid på helt op til 96 måneder.