Køb en brugt Audi Q7

I Audi Q7 er der plads – masser af plads. Bilen er med sin længde på 505 cm og bredde på 197 cm den største SUV i Audi Q-serien, men designet er let, elegant og sportsligt. Audi Q7 fås både som personbil med fem eller syv sæder og som varebil med to sæder og gule nummerplader. 

Vælg Audi Approved :plus, når du køber en brugt Audi Q7. Så får du en kompromisløs SUV uden fejl og mangler, der er godkendt af et autoriseret Audi-værksted.

Søg i biler

Søgeresultat

Audi Q7 55 TFSi e S-line quattro tiptronic

  • 2023
  • 4.000 km
  • Audi Hørsholm
1.049.900,- kr.

En stor oplevelse med en stor bil

En Audi Q7 er stor, men det er oplevelsen også. Bilen kan fås med en benzinmotor med en ydeevne på 272 hk eller med en kraftig dieselmotor med en ydeevne fra 218 hk til 333 hk. Alle biler er firehjulstrukne, og alle biler har direkte benzin- eller diesel-indsprøjtning, hvilket giver dem en optimal motorkraft. A

Audi Q7 er en funktionel luksus-SUV. Kabinen er rummelig og komfortabel, uanset om du sidder på første, anden eller tredje sæderække. Designet er elegant, og bilens sikkerheds- og hjælpesystemer giver dig en tryg og behagelig kørsel. Den nye generation Audi Q7 fra 2015 har blandt andet en adaptiv fartpilot (ekstraudstyr), der kan tilpasse farten i sving og rundkørsler, og et velfungerende hjælpesystem der gør det nemt at bakke med en anhænger (ekstraudstyr). 

Få mere for pengene med Audi Approved :plus

Med Audi Approved :plus får du mere for pengene, når du køber en brugt Audi Q7. Alle biler gennemgår et detaljeret eftersyn hos et autoriseret Audi-værksted, og derfor tør vi godt garantere, at din bil holder mange kilometer og mange år ud i fremtiden. Ved eftersynet bliver bilens servicehistorik verificeret, eventuelle uoriginale dele udskiftet med originale Audi-dele, softwaren opdateret til nyeste version (dog ikke navigationsudstyret), og endelig bliver bilens udseende tjekket indvendigt såvel som udvendigt.

Find din drømmebil herover, og bestil en prøvetur hos din lokale Audi Approved :plus-forhandler med det samme. Hvis du har brug for det, tilbyder vi en fleksibel og billig finansiering, der er tilpasset dine ønsker og behov.