Køb en brugt Audi Q7 i topklasse

Når du leder efter en brugt Audi Q7, kan det godt betale sig at vælge en model fra Audi Approved :plus. Bilerne opnår denne betegnelse efter grundig inspektion og godkendelse fra autoriserede Audi-værksteder.

Opdag den rummelige og luksuriøse Audi Q7 – en SUV, der kombinerer stil og funktionalitet til perfektion. Med dens imponerende dimensioner på 505 cm i længden og 197 cm i bredden er modellen, den største SUV i vores Q-serie. Trods sin størrelse, præsenterer Audi Q7 sig med et design, der er både let, elegant og sportsligt.

Søg i biler

Søgeresultat

Der er desværre ingen biler, der matcher dine søgekriterier.

En brugt Audi Q7 byder på en stor oplevelse i en stor bil

En brugt Audi Q7 er stor, men det er oplevelsen også. Bilen kan fås med en benzinmotor, der yder 272 hk, eller med en kraftig dieselmotor, hvis ydeevne spænder fra 218 hk til 333 hk afhængig af motorvariant. Alle modelvariationerne har quattro-firehjulstræk. Kabinen i Audi Q7 er rummelig og komfortabel, uanset om du sidder på første, anden eller tredje sæderække. Designet er elegant, og bilens sikkerheds- og hjælpesystemer giver dig en tryg og behagelig kørsel. Den nye generation af Audi Q7 fra 2015 har blandt andet en adaptiv fartpilot (ekstraudstyr), samt et velfungerende hjælpesystem, der gør det nemt at bakke med en anhænger (ekstraudstyr).

Få mere for pengene med en brugt Q7 fra Audi Approved :plus

Med Audi Approved :plus får du mere for pengene, når du køber en brugt Audi Q7. Alle biler gennemgår et detaljeret eftersyn hos et autoriseret Audi-værksted. Ved eftersynet bliver bilens servicehistorik verificeret, eventuelle ikke-originale dele udskiftet med originale Audi-dele, softwaren opdateret til den nyeste version (dog ikke navigationsudstyret), og endelig bliver bilens udseende nøje tjekket både indvendigt og udvendigt.

Brug søgekriterierne på siden for at finde din drømmebil. Bestil en prøvetur hos din lokale Audi Approved :plus-forhandler med det samme, og oplev køreoplevelsen i en brugt Audi-model. Hvis du har brug for det, tilbyder vi fleksibel og fordelagtig finansiering, der er tilpasset dine ønsker og behov.